Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z grochu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 1 szkl
Liść laurowy suszony Prymat
cebula czerwona 1,5
cytryna
sól
pieprz
groch 15 łuskany

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z grochu

Groch wypłukać i ugotować z liściem laurowym do miękkości, ostudzić. Groch utrzeć na jednolitą masę razem z oliwą. Dodać sok z wyciśniętej cytryny i posiekaną cebulkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 20.05.2013 10:57
ciekawy ten przepis.
mirosława4 12.01.2013 21:20
fajny przepis
RenataZ-et 25.11.2012 10:14
coś dobrego...
Łukasz15 23.10.2012 19:56
fajny przepis
MagdaXXX 01.05.2012 10:11
nareszcie coś innego. Bardzo ciekawa pasta
Ewelina38 03.02.2012 19:46
zgadzam się, bardzo ciekawy pomysł i pewnie bardzo smaczne jedzonko :)
IKrakowianka 31.01.2012 11:16
pomys?owe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak