Sposób przygotowania

Do wywaru dać opłukaną kaszę i ugotować na wolnym ogniu. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić na cząstki razem z jajkami. Dodać do gotującej się kaszy. Zupę zatrzepać śmietaną, posypać posiekaną pietruszką i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    o tak to nie jadłam jeszcze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    takiego jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    takiego krupniku jeszcze nie jadłam, ale ciekawy...
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dla mnie to też coś nowego.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    świetny krupnik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !