Sposób przygotowania

Plastry wołowiny opłukujemy i osuszamy.Lekko rozbijamy ręką.Z obu stron obsypujemy sola ziołową i świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.Czekamy chwilkę aż przyprawy \"wejdą\"w mięsko.W tym czasie obieramy pieczarki i kroimy w mniejsze cząstki.Na patelni rozgrzewamy olej,układamy mieso i obsmażamy z obu stron.Mięso powinno być usmażone ale nie spieczone.Do prawie gotowego dodajemy pieczarki.Podajemy np, z ryżem.Ppolecam,pyszne jedzonko:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno pyszna wołowinka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    agogo2

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    swietna ta wolowinka
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pycha:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona potrawka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !