Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowinka z pieczarkami według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wołowina 2 grube plastry
pieczarki 20 dag
Sól ziołowa jodowana Prymat
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowinka z pieczarkami według Agi

Plastry wołowiny opłukujemy i osuszamy.Lekko rozbijamy ręką.Z obu stron obsypujemy sola ziołową i świeżo zmielonym kolorowym pieprzem.Czekamy chwilkę aż przyprawy \"wejdą\"w mięsko.W tym czasie obieramy pieczarki i kroimy w mniejsze cząstki.Na patelni rozgrzewamy olej,układamy mieso i obsmażamy z obu stron.Mięso powinno być usmażone ale nie spieczone.Do prawie gotowego dodajemy pieczarki.Podajemy np, z ryżem.Ppolecam,pyszne jedzonko:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 04.12.2014 20:33
moja ulubiona potrawka
barbara11561 14.05.2012 10:47
pycha:)
Aneta41 30.03.2012 12:11
swietna ta wolowinka
fictor123 21.03.2012 09:01
mniam
MAR3STA 23.01.2012 10:57
pycha
Krystyna32 17.01.2012 11:04
pycha
agogo2 12.01.2012 22:50
dobre
anna186 12.01.2012 20:15
smaczne
irenka 10.01.2012 21:03
na pewno pyszna wołowinka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak