Sposób przygotowania

Margarynę rozpuszczamy w rondelku wraz z czekoladą. Czekoladę najlepiej wcześniej połamać na kosteczki. Po rozpuszczeniu odstawiamy do przestudzenia i przelewamy do miski, dodajemy kakao i cukier puder. Miksujemy całość dodając partiami jajka i mąkę. Tortownicę smarujemy margaryną i wysypujemy bułką tartą. Przelewamy do niej masę. Ciasto pieczemy około 35- 40 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.
Czekoladę rozpuszczamy ze śmietaną. Tak przygotowaną polewą polewamy przestudzone ciasto.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam browni, polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczne
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne ciasto polecam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    uwielbiam brownie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo lubię takie ciężkie czekoladowe ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof27

    interesuj?cy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !