Sposób przygotowania

Wszystkie składniki na ciasto dać na stolnicę i wyrobić na jednolitą masę. Rozwałkować i napełniać ciastem przygotowane foremki nasmarowane tłuszczem. Piec w średnio nagrzanym piekarniku na złoty kolor. MASA; Budyń ugotować z 1,5 szkl. mleka, ostudzić. Masło rozetrzeć z cukrem dodać żółtko i dalej ucierając dodawać po troszku budyniu. Na koniec dodać wódkę i wymieszać. Przygotowaną masą napełniać upieczone babeczki. Posypać posypką dekoracyjną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    fasola

    wygladaja apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne są takie domowe babeczki
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    przepysznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rewelacyjne te babeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    oj wyglądają przepięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    SMACZNE
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetyczne te babeczki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wspaniałe i na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wyglądają bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śliczne,takie kolorowe......
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    wyglądaja smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lubię takie słodkości:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !