Sposób przygotowania

Gruszki myjemy,nie obieramy,kroimy wzdłuż i wykrawamy środek. Kawałki wrzucamy do słoika. Na litrowy słoik wrzucamy po dwa goździki i łyżeczkę kwasku cytrynowego,do tego 2-3 łyżki cukru. Zalewmy wodą,dobrze zakręcamy i pasteryzujemy 10-15 minut. Fajny smak! :)

Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    pychotka
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chyba od gożdzików ma taki fajny kolor?
  • 0
    10703918_1692098381015658_5569143400875715120_n
    Opublikowano

    pycholka

    Super, tego szukałam ;). Z tego co rozumiem zalewasz letnią wodą, nie gorącą?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !