Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety ze sznycli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycle wieprzowe bez kości 4 szt
olej 2 łyżka
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżka
słonecznik łuskany 10 dag
papryka mielona do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
bułka tarta pikantna 2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety ze sznycli

Słonecznik mielimy i dodajemy musztardę, sól, pieprz i paprykę. Kolety rozbijamy tłuczkiem obtaczamy w sosie musztardowym i bułce i smażymy na małym ogniu z obu stron. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 25.01.2013 00:44
bardzo smaczne
dianix 26.06.2012 18:45
niby zwyczajnie a jednak inaczej i do tego smakowicie
Wacław 18.06.2012 10:43
smaczne danie !
kamyk 12.05.2012 21:15
pyszne na 100 %
romanrafal
romanrafal 28.04.2012 07:41
smaczne
Motorek 29.03.2012 09:35
pycha
Maniek2 23.02.2012 19:10
super
Katarzyna/kate1980 11.02.2012 21:03
super
RenataZ-et 31.01.2012 00:14
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak