Sposób przygotowania

Ugotować ziemniaki w osolonej wodzie, odcedzić i utłuc tłuczkiem na gładką masę. Zagotować mleko i gorące dodać do ziemniaków, dodać masło i wymieszać wszystko na jednolitą masę. Podzielić na 4 części: do pierwszej dodać przecier, do drugiej żółtko, do trzeciej zieleninę, a do czwartej majonez. I każdą osobno wymieszać. Układać na półmisku naprzemiennie kolorami.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł :) na pewno smaczne sa takie ziemniaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super pomyslowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !