Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone mięsko z zieloną pietruszką ( można ten fasrsz użyć jako farsz do krokietów )

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 1 kg
zielona pietruszka
cebula czerwona 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone mięsko z zieloną pietruszką ( można ten fasrsz użyć jako farsz do krokietów )

Mięso wyjemy mielimy przez maszynkę podsmażamy na oleju lub oliwie.Dodajemy pokrojoną w kosteczkę cebulkę.Podsmażamy ok 20 -25 min.Pod koniec smażenia podajemy pokrojoną zieloną pietruszkę mieszamy i jeszcze dusimy ok 10 min.
Taki farsz możemy użyć jako farsz do naleśników lub krokietów

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak