Sposób przygotowania

Umyte i osuszone mięso nakroić wzdłuż , rozbić , skropić sokiem , roztartym czosnkiem , posypać sola , tymiankiem , oregano i papryką , owinąć w folię i odstawiamy na 2 godz. Zaś łodygi selera i strąk papryki pokroić w paski , zamarynowane mięso posmarować musztardą , posypać pokrojonymi warzywami ,zwinąć roladę , w brytfannie rozgrzać mocno olej , mięso zarumienić podlać bulionem i wstawić do piekarnika piec godzinę , powstały sos przelać do rondelka , zagotować zagęścić śmietaną z mąka , roladę pokroić w plastry , ułożyć na pół misku i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    zgadzam się, super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    erym

    przepis wypas!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !