Sposób przygotowania

Kurczaka podzielić na porcję, które oprószyć solą , pieprzem po czym obsmażyć na rozgrzanym maśle wymieszanym, z ziołami, wówczas przełożyć do piecyka i piec ok. 40min, w trakcie obracając.
Następnie kurczaka ułożyć na półmisku a do sosu powstałego z pieczenia wlać śmietanę oraz dodać gałkę muszkatołową.
Całość dokładnie wymieszać, podgrzać i przed podaniem polać kurczaka.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    świetny taki kurczaczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !