Sposób przygotowania

Z udka ugotować bulion. Dodać startą na grubych oczkach marchewkę oraz wypłukane suszone grzyby. Doprawić przyprawami do smaku. Zaprawić mąką lub śmietaną. Podawać z makaronem. Bardzo ładnie wygląda z makaronem kokardki. Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    rewelacyjna zupa!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubię grzybową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    zjdlabym taka zupke
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelecja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !