Przepis i sposób przygotowania na: \"Cocido\" po kastylijsku
I: osobno bulion z makaronem i bułczanymi kuleczkami, a na oddzielnych talerzach mięso i jarzyny;
II:wszystko razem w wazie.
wołowina | 500 g |
szynka | 150 g |
boczek | 150 g |
kości ze szpikiem | 2 szt |
fasolka drobna | 300 g |
ziemniaki | 800 g |
kapusta | 1 kg |
kiełbasa myśliwska | 150 g |
por | 3 szt |
marchew | 2 szt |
cebula | 1 szt |
rzepa | 1 szt |
jaja | 3 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 100 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
ząbek czosnku | 1 szt |
makaron nitki | 80 g |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: