Sposób przygotowania

Cebulę obrać i posiekać bardzo drobno, poddusić na patelni na rozgrzanym maśle. Dodać do niej mąkę i curry, całość wymieszać i dolać bulion. Dorsza należy pokroić w niewielką kostkę, dodać do bulionu i gotować około 15 minut. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    nie jadłam jeszcze rybnej zupki;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wspaniale się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Z chęcią wypróbuję ten przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !