Sposób przygotowania

Z mąki, szklanki letniej wody i roztopionego masła zagnieść ciasto. Rozwałkować, szklanką wyciąć kółka, na każde nałożyć trochę porzeczek. Porzeczki posypać cukrem, a pierożki zlepić. Gotować w osolonym wrzątku 4 minuty od wypłynięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    muszą być pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    muszą być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    oj ciekawe i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    musiały być pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nie wpadłam na to, że można użyć porzeczek do farszu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Lubię pierożki z owocami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super pierożki
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takich jeszcze nie jadłam,na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    bardzo ciekawy dodatek :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !