Sposób przygotowania

Grzyby drobno posiekać, zalać osolonym wrzątkiem, gotować 15 minut. Łyżkę masła rozgrzać, zeszklić na nim posiekaną cebulę. Dodać grzyby, dusić razem pod przykryciem kilkanaście minut. Przyprawić solą i pieprzem. Ostudzić, dodać resztkę masła oraz jajo, wymieszać, ew. doprawić. Schab mocno naciąć wzdłuż, natrzeć solą i pieprzem. Nacięcie wypełnić masą grzybową, spiąć wykałaczkami. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, podlać bulionem. Piec przez 1 godz. 45 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pycha schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny kawał mięska:)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zapowiada się wspaniale.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne mięsko
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !