Sposób przygotowania

Schab umyć i osuszyć. Wzdłuż mięsa długim nożem zrobić otwór na całej długości. Przygotowany otwór wypełniamy wcześniej namoczonymi śliwkami. Mięso skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy na 15 min. Wszystkie przyprawy łączymy z olejem i nacieramy nim schab. Przygotowane mięso dajemy do rękawa i pieczemy w gorącym piekarniku ok. 1 godz.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjnie się prezentuje....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pysznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Ja w przyprawach trzymam 12 godzin
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    o, jaki pięknisty jest ten schabik....
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda wspaniale !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszne miesko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    mniamniusi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !