Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bakaliowy spód pod ciasto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bakalie 1,5 szklanki
cynamon Prymat do smaku
masło 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Bakaliowy spód pod ciasto

Ulubione bakalie drobniutko posiekać. Masło roztop, dodaj bakalie, dopraw cynamonem. Powstałą masą wylep spód blachy do ciasta.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 01.10.2013 13:35
fajny pomysł:)
caralajna 09.08.2013 07:49
ciekawy pomysł, bez mąki, podoba mi się
ben-ka 31.05.2013 15:57
ciekawy ten spód pod ciasto,tak jeszcze nie robiłam.
mirosława4 28.08.2012 21:18
zapewne smaczne będzie to ciasto z takim spodem :)
Seba 19.08.2012 13:52
smaczny
Motorek 04.08.2012 09:29
fajny
smakoszek 15.07.2012 15:10
super
Magdalena1110 06.05.2012 11:41
fajne
Krystyna32 01.02.2012 15:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak