Sposób przygotowania

Ulubione bakalie drobniutko posiekać. Masło roztop, dodaj bakalie, dopraw cynamonem. Powstałą masą wylep spód blachy do ciasta.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne smaczne będzie to ciasto z takim spodem :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy ten spód pod ciasto,tak jeszcze nie robiłam.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy pomysł, bez mąki, podoba mi się
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    fajny pomysł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !