Sposób przygotowania

Pomidora parzymy i obieramy ze skórki.Następnie kroimy na 6 części,wycinamy pestki i marynujemy w oliwie z oliwek z czosnkiem,rozmarynem i bazylią przez 4 godz.Bryndze mieszamy ze śmietaną.bryndze kładziemy łyżka na talerz na to kładziemy pomidora i polewamy oliwą z oliwek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dawid12

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszności...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    już czuję ten wyśmienity smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    pyszny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !