Sposób przygotowania

Kurczaka pokroić w kostkę, ugotować w bulionie. Cebulę i pieczarki posiekać, podsmażyć na oleju. Marchew zetrzeć na grubych oczkach, kapustę posiekać. Wszystko dodać do bulionu, gotować do miękkości. Na koniec doprawić kucharkiem i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawa zupka :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    apetyczna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Z kapustą jeszcze nie robiłam, ciekawe jak smakuje takie połączenie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna zupka,muszę taka ugotować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !