Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa z kapustą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bulion warzywny 1 litr
filet z kurczaka 40 dkg
cebula 1 sztuka
pieczarki 15 dkg
marchew 1 sztuka
kapusta pekińska 1/8 główki
makaron ryżowy 10 dkg
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa z kapustą

Kurczaka pokroić w kostkę, ugotować w bulionie. Cebulę i pieczarki posiekać, podsmażyć na oleju. Marchew zetrzeć na grubych oczkach, kapustę posiekać. Wszystko dodać do bulionu, gotować do miękkości. Na koniec doprawić kucharkiem i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 23.09.2013 00:20
pyszna zupka,muszę taka ugotować
IlonaAlbertos 16.02.2013 22:54
Z kapustą jeszcze nie robiłam, ciekawe jak smakuje takie połączenie.
Iwusia 29.01.2013 23:39
super musi być
caralajna 22.12.2012 08:19
pyszna
Kas2 08.10.2012 23:43
apetyczna
Seba 25.09.2012 16:02
smaczna
aga130982 14.06.2012 09:24
super
aga130982 14.06.2012 09:24
super
Rybciia 26.04.2012 13:30
ciekawa zupka :-)
mela251
mela251 06.03.2012 07:30
coś nowego
Motorek 09.02.2012 00:08
pycha
mirosława4 12.01.2012 14:01
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak