Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba wędzona z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 3 łyżki
sok z cytryny
koperek 2 łyżki
pieczarki 20 dag
pomidorki cherry 5
zielona sałata 5 liści
sól
pieprz
wędzony łosoś 25 (w plastrach)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba wędzona z pieczarkami

Pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki. Skropić sokiem z cytryny. Plastry ryby posmarować majonezem, posypać pieczarkami, a potem koperkiem, solą i pieprzem. Zwinąć w ruloniki, spiąć wykałaczkami, ułożyć na półmisku, udekorować pomidorami i sałatą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 09.01.2012 21:34
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak