Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna z rzodkiewkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda 1 łyżeczka
szczypiorek posiekany 1 łyżka
koperek posiekany 1 łyżka
rzodkiewki 2
makrela wędzona 10 dag
twaróg 20 (miękki)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna z rzodkiewkami

Twaróg i rybę starannie rozetrzeć widelcem. Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce jarzynowej. Dodać do pasty razem z zieleniną i musztardą. Wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak