Sposób przygotowania

Umytą rybę pokroić na porcje.Cebulę pokroić w cienkie plasterki,koperek posiekac.Pieczarki umyć i pokroić w plastry.Płaski rondel wysmarować masłem,wyłożyc cebulą.Na cebulę kłaść filety rybne,posypac koperkiem i przykryć pieczarkami.Skropić sokiem cytrynowym,posypać solą i pieprzem.Zostawić na 10 min.Zalać winem i mlekiem.Dusić pod przykryciem około 20 min.Podawać z ryżem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienite danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    nie lubię jeść ryb ale taka ryba musi być pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    a szukałam pomysłu na szczupaka, a tu takie pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robiłam - smaczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    to musi być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !