Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

RYBA POMIDOROWO - CZOSNKOWA

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryba
mąka
pomidory
czosnek
olej do smażenia
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: RYBA POMIDOROWO - CZOSNKOWA

Rybę posolić, oprószyć pieprzem. Odstawić w chłodne miejsce na kilka godzin. Następnie obtoczyć w mące i usmażyć na rozgrzanym oleju. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, pokroić, posypać pieprzem i solą, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, usmażyć na tłuszczu. Gotową rybę polać sosem pomidorowo- czosnkowym. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 09.01.2012 21:39
brzmi pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak