Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jabłka obrać, a następnie pokroić w ósemki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    takich nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe czy dobre nigdy takich nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Dobre do wątróbki, robiłam kiedyś cos takiego ale w słoikach, po przygotowaniu (jabłka powinny byc lekko twarde wkładałam je w słoiki i pasteryzowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    Fajne nadzienie, które może służyć do różnych dań :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    chętnie spróbuję :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawe :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    fajny przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    sara1

    jeszcze takich nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pomysłowe
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super dodatek do mięs lub ryżu
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Granita

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ciekawy smak :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłem takich jabłek,ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !