Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety rybne w zalewie

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 1 kg
ocet 1/2 szklanki
woda 2 szklanki
sól 1 łyżka
cukier 1 łyżka
cebula 1 kg
koncentrat pomidorowy 1 (mały)

Przepis i sposób przygotowania na: Filety rybne w zalewie

Filety rybne usmażyć po czym podzielić na kawałki. Cebulę pokroić w krążki i również podsmażyć. Z reszty składników sporządzić zalewę i zagotować. W naczyniu żaroodpornym przekładać ryby,cebula,zalewa, ryby,cebula,zalewa. Nie dosalać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak