Sposób przygotowania

Cebule i czosnek obieramy. Cebule kroimy w piórka, a czosnek przeciskamy przez praskę. Pory oczyszczamy i kroimy w 0,5 cm plastry. Żeberka myjemy, osuszamy i kroimy w kawałki, tak aby w każdym były po 2 kostki Rumienimy na smalcu. Mięso przykrywamy i dusimy ok 15 minut. Wysypujemy cebulę i dusimy 5 minut. Dodajemy czosnek, paprykę i bulion. Dusimy jeszcze ok 10 minut. Dodajemy pora. Dusimy,aż por zmięknie, a bulion nieco zredukuje objętość.

Komentarze

  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    pycha, mniam:)
  • 1
    na-pulpit.com-ciasteczka-1
    Opublikowano

    Barbara777

    rewelacja, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Michał2

    żeberka mniam:)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    szkoda że bez fotek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    zapewne smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    zapewne smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !