Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z indyka o aromacie imbirowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 2 szt
imbir kawałek
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwa troche

Przepis i sposób przygotowania na: filet z indyka o aromacie imbirowym

pierś z indyka skrój na małe paseczki.imbir świeży zetrzyj na tarce.natrzyj nim kawałki mięsa które oprosz także grubo zmieloną solą i pieprzem i wstaw na parę godzin do lodówki.po tym czasie mięso przełóż na patelnie z rozgrzaną oliwą z oliwek i smaż na złoty kolor.podawaj danie z ryżem i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak