Sposób przygotowania

Na rozgrzany tłuszcz dać umytą wątróbkę i dusić w niewielkiej ilości wody do miękkości. Zimną wątróbkę zmielić razem z serem. Do przygotowanej masy dodać śmietanę, doprawić do smaku i dokładnie wymieszać. Pasta powinna być łatwa do smarowania.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajna !
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi ciekawie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie wypróbuję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do pieczywa
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesująca :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    napewno smaczna:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    smaczności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    mniam,mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super pasta :)
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajny przepis
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy pomysł, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !