Sposób przygotowania

Kisiel żurawinowy należy przygotować zgodnie ze sposobem podanym na opakowaniu. Do już ugotowanego dodajemy sparzone rodzynki, mieszamy. Wlewamy do salaterek, polewamy śmietaną i sokiem malinowym - można porobić fantazyjne esy-floresy. Smacznego.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    lubię kisiel
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszny kisielek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny ,mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie super, kisiele b. lubię...
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszny kisielek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Hanna11

    pyszny kisielek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !