Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć, zagotować do miękkości i zmielić w blenderze. Dodać odcedzone pomidory, wymieszać. Oliwę wymieszać z przyprawami i zgniecionym czosnkiem. Dodawać mieszaninę do pasty cały czas mieszając aż powstanie gładka maź.
Jeżeli pasty nie zużywamy od razu wkładam ją do plastikowego pojemnika i cieniutko polewam oliwą żeby nie schła. Można trzymać w lodówce do tygodnia w ten sposób.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wow! rewelacyjna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !