Sposób przygotowania

Banany obrać, odciąć końcówki.
Zmiksować z cytryną.
Masło utrzeć z cukrem na jednolitą, puszystą masę.
Dodać zmiksowane banany i jeszcze chwilę miksować, aż masło połączy się z bananami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie robiłam takie - Zewa, do czego ją najczęściej stosujesz (tort, jakieś ciasta...) i czym wykańczasz ew. wypiek tzn. łączysz całość polewając czekoladą, lukrem - jaki smak?
  • 2
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    Przeważnie tę masę stosuję do biszkopta, czyli takie ciacho na szybko. Oczywiście jedna warstwa to dżem wiśniowy lub trusakwkowy. A polewa tradycyjna na bazie kakao, margaryny i cukru. I jakaś posypka do ciast lub kandyzowane ananasy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !