Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Imieninowa satałka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kukurydza w puszce 1 puszka
por 1 szt
seler konserwowy 1 słoik
ananas w puszce 1 puszka
szynka 20 dag
jajko ugotowane na twardo 5 szt
majonez 1 słoik
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek usiekany

Przepis i sposób przygotowania na: Imieninowa satałka

Kukurydzę odcedzić i przesypać do miski. Dodać sparzony i pokrojony por, odcedzony seler, ananasa pokrojonego w drobną kostkę, szynki (również kostka) i pięć jajek ugotowanych na twardo i pokrojonych w kostkę. Całość wymieszać z majonezem i doprawić solą i pieprzem. Wymieszać. Wierzch posypać pokrojonym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 01.02.2012 09:27
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak