Sposób przygotowania

Ubić pianę z białek, dodać cukier i dalej ubijać. Dodać mąkę, kokos i wymieszać delikatnie. Upiec. Przygotować masę. Ugotować budyń według opisu na opakowaniu (bez cukru) wystudzić. Miękkie masło utrzeć na puszystą masę, dodać cukier puder i wystudzony budyń. Wymieszać. Na upieczone ciasto wyłożyć masę, na masie układać okrągłe biszkopty (maczane w wódce) na każdym na środku położyć rodzynkę i zalać polewą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne robiłam polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobię na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super nazwa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !