Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
majonez 2 łyżki
oliwa
sól
pieprz
musztarda 1 łyżeczka
cebula zielona 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna

Jaja posiekać drobno, dodać majonez, szczyptę soli i pieprzu, odrobinę oliwy i musztardę. Wszystko utrzeć na gładką masę. Otrzymaną masą smarować kanapki lub nadziewać jajka. Dekorować świeżym, pokrojonym szczypiorkiem lub zieloną cebulką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 15.03.2012 21:02
uwielbiam taką :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak