Sposób przygotowania

Krok 1 / 11

Ciasto- najlepiej \"babkowe\", upieczone co najmniej poprzedniego dnia, bez żadnych kremów, polewy i innych dodatków- drobno kruszymy, możemy zrobić to ręcznie lub za pomocą grubych końcówek miksera o dużej mocy


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    oryginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    cudowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Super!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    łał;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    elaa

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !