Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebulę obrać, drobno posiekać i podsmażyć na maśle. Ziemniaki obrać i ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i przecisnąć przez praskę, przestudzić. Do lekko ciepłych ziemniaków dodać pokruszony ser twarogowy, podsmażoną cebulę, 1 jajko, sól i pieprz do smaku, wymieszać.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Rewelacyjne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny pomysł, takich jeszcze nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo pomysłowe jedzonko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !