Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę i obsmażyć na maśle.
Umyte grzyby drobno posikać i dodać je do boczku.
Smażyć ok. 8 min. po czym dodać ok. pół łyżeczki wegety oraz rozgnieciony czosnek.
Roztrzepać jajka i wylać je na maślaki.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    uwielbiam,pychotka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszny przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !