Składniki:
zielona fasolka szparagowa | 1,5 kg |
smalec | 70 g |
masło | 70 g |
śmietana | 1/2 szkl. |
cebula | 1 szt |
koperek | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
zielona fasolka szparagowa | 1,5 kg |
smalec | 70 g |
masło | 70 g |
śmietana | 1/2 szkl. |
cebula | 1 szt |
koperek | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżeczka |
ocet winny | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: