Sposób przygotowania

Marchewki obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o drobnych oczkach. Dojrzałe mango obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o drobnych oczkach (ponieważ mango w środku ma dużą płaska pestkę najlepiej ścierać miąższ najpierw z jednej strony a potem z drugiej). marchewki i mango przekładamy do salaterki, mieszamy z sokiem cytrynowym i olejem z pestek winogron. Podajemy od razu.

Komentarze

  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    tego zestawu nie próbowałam, egzotyczna marchewka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    a taki pewien obiadowy eksperyment - ale pyszny !
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    samo zdrowie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !