Składniki:
udka zajęcze | 2 szt |
słonina wędzona | 250 g |
bułka | 50 g |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 0,5 szkl. |
smalec | 70 g |
śmietana | 1,5 szkl. |
sok z cytryny | 1 szt |
mąka | 30 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
udka zajęcze | 2 szt |
słonina wędzona | 250 g |
bułka | 50 g |
jajko | 1 szt |
żółtko jajek | 1 szt |
mleko | 0,5 szkl. |
smalec | 70 g |
śmietana | 1,5 szkl. |
sok z cytryny | 1 szt |
mąka | 30 g |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: