Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip radzymiśki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serdelki 1-2 sztuki
masło lub margaryna 1-2 łyżki
posiekana zielenina 1 garść
pikantna musztarda lub keczup 2-3 łyżeczki
majonez 1-2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Dip radzymiśki

Serdelki rozdrobnić i utrzeć lub zmiksować z masłem. Następnie dodać pozostałe składniki i dobrze wymieszać lub zmiksować. Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 27.04.2011 15:48
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak