Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewane jajka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6
serek homogenizowany 4 łyżki
rzodkiewka 4
ogórek kiszony 1
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewane jajka

Jajka gotujemy na twardo, gdy nam ostygną obieramy delikatnie skorupki. Następnie przekrwamy jajka wzdłuż i delikatnie wyciągamy żółtka. Żółtka przecieramy na tarce wraz z ogórkiem i serkiem. Przyprawaimy pieprzem i solą. Możemy dodać troszkę sosu winegret. Takim farszem nadziewamy jajka. Schładzamy przed podaniem w lodóce. Smacznego. Polecam.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tahitha 15.01.2012 11:59
Pyszne :)
kasiaw 14.01.2012 19:40
smaczne
kasiaw 14.01.2012 19:40
smaczne
Katarzyna/kate1980 11.01.2012 22:57
pomysłowe
Iwusia 10.01.2012 21:19
superowe
anna186 09.01.2012 16:48
fajne
zuzanna_z 09.01.2012 11:48
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak