Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Rybę, jeśli mamy mrożone filety, rozmrażamy. Przygotowujemy naczynie żaroodporne, Smarujemy je masłem, sypiemy też trochę maślanych wiórek. Na maśle układamy pokrojone na trzy części filety. Solimy je lekko i skrapiamy sokiem z cytryny. Posypujemy ziołami - tymiankiem, oregano , rozmarynem...Pomiędzy kawałki ryb układamy surowe brokuły rozdrobnione na nieduże różyczki.Na rybę układamy pokrojonego w plasterki pora.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Renia1

    wyglada fenomenalnie! ślinotoku dostałam na widok tej zapiekanki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione dodatki...
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjna!!! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !