Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić i drobno poszatkować. Cebulę drobno posiekać i zeszklić na tłuszczu. Dodać kapustę i zalać rosołem z kostki wymieszanym z koncentratem pomidorowym. Parówki podzielić na kawałki długości ok. 5 cm, wymieszać z kapustą. Dusić na niewielkim ogniu około 30 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    superrrr
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo ciekawe. Szybkie i jak sądzę całkiem smaczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    z pekinki nigdy nie robiłam ciekawe jak smakuje trzeba wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !