Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka wiosenna do udek pieczonych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidor 2 szt
ogórek 1 szt
Szczypiorek cienki 1 pęczek
ryż 2 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka wiosenna do udek pieczonych

Ugotowany ryż studzimy i wrzucamy do miski na sałątkę. Pomidor kroimy w kostkę i dodajemy do ryżu. Ogórek trzemy na tarce na dużych oczkach i wrzucamy do ryżu, na koniec wrzucamy posiekany szczypiorek. doprawiamy solą i pieprzem. Podaję do pieczonych udek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anulka69 06.05.2012 10:22
pycha
anulka69 06.05.2012 10:22
pycha
Marta1986 04.02.2012 17:31
uwielbiam
krzysiu510 17.01.2012 10:12
o tę sałatkę uwielbiam, jest na prawdę idealna do pieczonych udek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak