Sposób przygotowania

Gotujemy wywar z mięsa i włoszczyzny. Pieczarki pokroić na male kawałki, poddusić na maśle z dodatkiem wody i zmiksować w blenderze na gładką masę.

Gotowy wywar przecedzić, dodac zmiksowane pieczarki, przyprawić solą, pieprzem, zagotować. Mąkę zmieszać zmałą ilościa wody, dodać do zupy,następnie wlać śmietankę, zupa powinna mieć kremową konsystencję.

Z pozostałości z wywaru (włoszczyzna, mięso) przygotowałam paszteciki, z którymi podałam zupę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    bardzo dobra i taka delikatna ta zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszna kremowa i łagodna takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !