Sposób przygotowania

Chrzan ucieramy-parzymy wrzątkiem-studzimy. Zimny łączymy z winem ,śmietaną-delikatnie ubijamy, doprawiamy musztardą, cukrem, solą dodajemy sok z czerwonej porzeczki,może być cytryna, podajemy do 2 godzin po przygotowaniu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wow co za przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajny sos :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    interesujące
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    myślę ,że smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno pyszny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe jak smakuje?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !